INDONESIA INDAH JAVASTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indonesia Indah Javastraat. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 21:21 De kwaliteit van het rundvlees vond ik niet goed, droog en taai. Ik heb het niet opgegeten. De kip smaakte beter en de groente en mihoen waren okay. Niet goed genoeg om nog een keer te bestellen.
8 mei 2024 om 18:48 Bestelling Indonesia indah,javastraat . Nasi kuning met oerap voor 4 euro een een haps bakje . Nog zo'n piepklein bakje sambel goreng daging met peteh bonen 4.5 euro . Voordat bedrag een eenhaps bakje en de peteh bonen zeker eruit gewaaid . Nooit mee
3 mei 2024 om 19:11 Op tijd gebracht,aardige bezorger.1ste keer bij jullie besteld,vond loempia sate en kroepoek lekker.Had apart bakje nasi verwacht en sorry,maar vond de gerechten niet zo lekker,smaakten beetje zelfde.Sorry hiervoor,maar ben bekend met gerechten..
25 apr 2024 om 22:46 Snel dit x (Woon redelijk dichtbij). Goede menus en 1 vd beste Indo tokos in A'dam.
25 apr 2024 om 19:47 Eten was erg lekker. Portie royaal
20 apr 2024 om 19:18 Yummy
18 apr 2024 om 22:02 Drankje vergeten. Balen
31 mrt 2024 om 18:43 It was alright. The bami was very dry and the sides had the same type of taste.
14 mrt 2024 om 15:10 Decent portions at good price points. Food was tasty and filling
13 mrt 2024 om 6:13 op tijd en heerlijk!*
5 mrt 2024 om 19:46 Eten is erg lekker, kwam bijna nog heet (!) aan, zelden meegemaakt. Vlot bezorgd. Eén verzoek: de bakjes. Kleine bakjes met vochtige inhoud lekken half, was glibberig uitpakken. Maar: ik ga zeker weer bestellen!
27 feb 2024 om 9:35 Lange levertijd en toen het eten er was bleek dat de tempeh en tahoe op was. Doorgestreept op de bon met ‘op’. Dat is nogal balen als je drie vegetarische maaltijden bestelt en voor het volledige bedrag nu alleen groente krijgt.